Onze aanpak

X

EVOLUTION DJ TEAM

Zorgeloos feesten begint met de juiste DJ

ONZE AANPAK

 

Door de jaren heen is Evolution DJ Team uit Evergem uitgegroeid tot een professioneel team van ervaren all-round entertainers.

Evolution DJ Team maakt altijd een geruime tijd voor het evenement een persoonlijke afspraak met de organisatoren. Samen met u bekijken wij uw persoonlijke wensen en behoeften omtrent uw verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest… Tijdens dit gesprek luisteren wij ook zorgvuldig naar de planning zodat wij u tijdens het evenement niet hoeven te storen.

Alles wordt op voorhand nauwkeurig in een contract genoteerd zodat noch u, noch wij voor verrassingen komen te staan. Er wordt ook steeds een voorschot ter bevestiging gevraagd.

Op de dag van het evenement zorgen wij dat onze installatie klaarstaat voor uw gasten arriveren. Tijdens een eventuele maaltijd of receptie blijven onze DJ’s steeds paraat om een aangenaam streepje achtergrondmuziek te draaien. Bedrijfs- of verjaardagsfeestje regio Gent, Evergem, Sleidinge (Oost-Vlaanderen)? Let’s get ready to rumble!

Waarom kiezen voor Evolution DJ Team

 

Dankzij onze passie voor muziek en ambiance, is Evolution DJ Team de dag van vandaag een begrip op het gebied van entertainment. Onze DJ’s vermaken jong & oud met een mix van hits naar de muzieksmaak van u en uw gasten. Onze discobars zijn uiterst professioneel uitgerust met zowel een geluid- als lichtinstallatie. Bovendien kan u bij onze DJ’s steeds terecht voor verzoekjes!

ONZE HISTORIE

 

November 1994

Het ontstaan van Discobar K&D, het pure begin!

 

Anno 2017

Vandaag de dag is Evolution DJ Team uitgegroeid tot de oplossing voor al uw evenementen in Evergem, Sleidinge, Gent en omstreken.

ONZE VISIE

 

No one looks back on their life and remembers the nights they got plenty of sleep.

 

Evolution DJ Team heeft al jaren ervaring, en die gebruiken we! Dankzij onze goede voorbereiding en onze ervaren DJ’s zorgen wij ervoor dat de avond fantastisch verloopt zonder u te hoeven storen. Dankzij Evolution DJ Team kan u samen met uw gasten met een gerust hart van uw avond genieten.

ONZE TROEVEN

 

Hieronder sommen we graag nog even op waarin Evolution DJ Team zich onderscheidt:

 

  • Grote muziekkennis
  • Eerlijke prijs
  • Ervaren DJ’s
  • Professionele aanpak
  • Unieke all-in formules